Vad Behöver Du Hjälp Med?

Vad behöver du hjälp med? Vad behöver just du och ditt företag hjälp med? Det är ingen enkel fråga att besvara och ofta vet kunden inte alltid det själv. Med våra kunskaper och vårt breda kunnande så hoppas vi tillföra något mer än bara hjälp med den lagstadgade redovisningen som av många uppfattas som ett nödvändigt ont. Vårt mål är att genom redovisningen och goda råd tillföra ett mervärde till kunden, detta med en förhoppning om att våra kunder ska se fördelen med att anlita oss framför andra byråer..

Image of two young businessmen using touchpad at meeting

Redovisning – Löpande Bokföring

Vi har stor erfarenhet av olika former av redovisning och kommer tillsammans med kunden avgöra vad som är bäst för just ditt företag.

Business people shaking hands

Löneadministration

vi administrerar löner till ett stort antal företag och har bred erfarenhet av olika former av löner och lönehantering.

Piggy bank on money concept for business finance, investment, sa

Deklarationer – Inkomstdeklaration 1-4

Vi tar hand om ditt företags alla deklarationer moms, lönedeklarationer, periodiska sammanställningar (EU handel), inkomstdeklarationer både privata och företag mm.

Business Partnership Or Teamwork

Bolagsärenden – Nybildningar & Ändringar

Nybildningar & Ändringar. Vi hjälper dig att starta ditt företag oavsett bolagsform och är också behjälpliga med allehanda ändringar som behövs hos olika myndigheter.

Savings

Ekonomisk Rådgivning

Vi hjälper våra kunder inför stora och små beslut genom att ta fram rapporter och sammanställningar samt rådgör med er för ni ska kunna ta ett så korrekt beslut som möjligt.

hand-working

Bokslut & Årsredovisningar

Tillsammans med våra kunder så gör vi ett årligt bokslut eller årsredovisning där vi presenterar årets resultat och skatteplanerar.

Oktivia AB har ett brett kunnande och vi utvecklar vårt utbud utifrån dina behov. Kontakta oss för ett kostnadsfritt första möte