Deklarationer

Vi ombesörjer alla slags deklarationer till företag och privatpersoner (är dock bara behjälpliga med privata deklarationer till våra befintliga kunder). Regelverket kring många av dessa deklarationer är minst sagt krånglig och om du gör fel kan det många gånger bli väldigt kostsamt, detta kan leda till sköntaxeringar i olika former och 40 % skattetillägg. Här på Oktivia AB har vi kunskapen att ta hand om dina deklarationer och deklarera dem rätt.

Momsdeklarationer

Vi tar hand om ditt företags momsdeklarationer oavsett om det är månadmoms, kvartalsmoms eller årsmoms och ser till att momsdeklarationerna blir rätt gjorda och inkommer till Skatteverket i tid. Det samma gäller om ditt företag har sålt/köpt varor eller tjänster till länder inom EU, du har då som företagare en skyldighet att deklarera detta i din momsdeklaration eller på en separat deklaration.

Inkomstdeklaration 1 & 2

Vi åtar oss alla former av deklarationer, såsom inkomstdeklaration 1, 2, 3 & 4, beroende på vad det är för associationsform. Till klienter som har företag här byrån så kan vi även hjälpa till med diverse andra deklarationer såsom K4, K5, K6, K7 & K10 för att nämna några.

Arbetsgivardeklarationer

Vi gör lönerna åt de anställda i ditt företag och deklarerar dom så att det blir rätt och riktigt. Vi ombesörjer även med de årliga kontrolluppgifterna till Skatteverket. Vi ombesörjer också SINK deklarationer, d.v.s. om du har anställda från andra länder som jobbar i Sverige mindre än sex månader per år.

Oktivia AB har ett brett kunnande och vi utvecklar vårt utbud utifrån dina behov. Kontakta oss för ett kostnadsfritt första möte